HIPPE & BETAALBARE MEIDEN OUTFIT!


HIPPE & BETAALBARE MEIDEN OUTFIT!

Door Rosan:

Daar stond ze dan huilend en schreeuwend: ik haat dit! Het was half 8 ‘s ochtends en uiteraard hadden we hier helemaal geen tijd voor. Wat er aan de hand was? Ze moest een broek aan… en dat was blijkbaar zo ontzettend verschrikkelijk! Van de week bij de legging kon ik me er nog uit onderhandelen: morgen mag je weer een jurk aan. Maar vandaag niet, ze was serieus kwaad en verdrietig omdat ze een broek aan moest, een echte broek met een rits en zakken. Ik had toen ik deze broek kocht haar juist laten passen… Zit ie goed? Vind je ‘m mooi? Maar dat mocht vanochtend om half 8 niet meer baten. Zelfs toen we de dag ervoor nog foto’s maakten was er geen probleem, want ze houdt van roze en dat fluweel is toch eigenlijk wel lekker zacht.

Nu zijn wij niet zo happig op aanstellerig gedrag. Dus ook vanochtend was het: kom op niet zeuren je doet gewoon een broek aan. Maar toen ze 5 minuten later nog steeds met tranen op de bank zat vond ik het eigenlijk wel heel zielig. Want waar hebben we het over.. als ze liever een jurk of rok draagt, waarom zou ik daar dan een punt van maken. Dus heb ik haar tranen gedroogd en afgesproken dat ik in de tas voor oma een maillot en een rokje zou doen, zodat ze uit school de broek uit kon doen.

Als ik naar de fotos kijk dan denk ik: hoe kan je dit nou niet leuk vinden? Maar goed, zoek geen ruzie met kleuters met een sterke mening, en zeker niet om half 8 ‘s ochtends!

De leuke blouse shopte ik bij Zara en het toffe roze fluwelen broekje voor een heel fijn prijsje bij Kiabi

  1. Blouse Zara
  2. Broek Kiabi

  1. Blouse Zara
  2. Broek Kiabi

Wat vind jij van de nieuwe outfit van McKenzie? En draagt jouw dochter ook het liefst een rok / jurk of juist broek?

 

Tags: , ,

Plaats een reactie