BUDGET KINDERKLEDING OUTFIT INSPIRATIE!


VAN TOP TOT TEEN STOER ÉN BUDGET

Door Ella:

Ik roep altijd dat ik echt een zomer persoon ben. Ik ben echt dol op de zon, hoe warmer hoe beter, heerlijk met een boek in de tuin, naar het strand, zwemmen. Hele dag de tuindeuren open zodat Joris zo naar buiten kan rennen om in de tuin te spelen en me niet druk maken of hij wel een jas aan heeft! Heerlijk!

Maar als dan na de zomer het weer een beetje omslaat, de blaadjes aan de bomen zo mooi verkleuren en langzaam maar zeker de stapel korte broeken achter in de kast beland,de nieuwe collecties met die prachtige herfstkleuren binnen stromen kan ik toch ook weer niet wachten om al dat moois bij Joris aan te doen.

Deze herfst neig ik toch wel echt naar de echte herfstkleuren. Ik hou best van kleur in Joris zijn garderobe maar merk dat ik dit seizoen veel groen en bruintinten heb gekocht, makkelijk te combineren allemaal.

Deze keer heb ik echt een budget outfit voor Joris gemaakt, het broekje (legging) wat hij aan heeft in een roestbruine kleur is van de Zara en is maar €5,95! Ik heb er al verschillende outfitjes mee gemaakt want hij combineert echt super met bijvoorbeeld de collectie van Mini Rodini!

De trui is ook van de Zara maar dan van de gewone jongenscollectie ipv de babycollectie. Deze is nu in de aanbieding voor €7,99! Ook deze is super te combineren met andere collecties, deze kleurt ook geweldig bij de Mingo groene legging of jogger.

  1. Sweater Zara
  2. Legging Zara

  1. Sweater Zara
  2. Legging Zara

Is deze outfit van Joris ook iets voor jouw zoon?

Tags: ,

Plaats een reactie