DE BUDGET TUSSENJAS VAN PHILEINE!

DE BUDGET TUSSENJAS VAN PHILEINE!

Door Renske:

En toen ineens was ie daar….. de herfst! Kan echt wel janken, die zomer is toch echt veel te snel voorbij gevlogen? Ik ben echt een enorme zomerfan en op m’n best tussen mei en oktober maar we gaan er maar weer het beste van maken. En waar ik gelukkig wel van hou zijn de herfst en wintercollecties want oh wat is er weer te veel leuks overal!

Ik begin altijd met het zoeken naar een winterjas voor alledrie omdat ze die nu eenmaal het meeste dragen. Voor Phileine heb ik vorig jaar een jas gekocht die uiteindelijk wat groot bleek te zijn waardoor ze ‘m niet veel gedragen heeft. Van de week hebben we ‘m even gepast en hij blijkt nu perfect te zitten dus voor haar was ik eigenlijk al klaar. Deze jas is wel echt heel dik en zeker te warm voor de herfst en omdat ik het eigenlijk saai vind om helemaal geen nieuwe jas voor haar uit te hoeven zoeken ben ik op zoek gegaan naar een leuk ‘tussenjasje’. Zo eentje die de periode tot de echte kou overbrugt en eigenlijk nu meteen al aan kan.

Toen Phileine 2 jaar was had ik een heerlijk fluffly jasje voor haar wat zij haar ‘berenjas’ noemde. Helemaal verzot was ze op die jas en daarom kocht ik vorig jaar voor haar een soortgelijk teddyjasje die we tot berenjas 2.0 omdoopten. Dus toen ik tijdens mijn zoektocht naar een tussenjasje op dit fake fur exemplaartje van Next stuitte hoefde ik niet langer na te denken. De berenjas 3.0 was geboren!

Het is dus een fake fur jasje in camelkleur EN heeft 2 officiële berenoren aan de capuchon. Ik vind dit dus nog steeds leuk bij die kleintjes en helemaal omdat Phileine graag haar capuchon opzet. Het stofje is echt extreem zacht en fluffy en past overal bij. En zeg nou zelf, dit beertje wil je toch gewoon de hele dag knuffelen?

Oh en helemaal niet onbelangrijk, ik kocht ‘m ook nog voor een heel fijn prijsje!

Je shopt de jas hier bij Next

Je shopt de jas hier bij Next

Wat vind jij van de nieuwe jas van Phileine?

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie