EEN OUTFIT VOOR STOERE JONGENS!


EEN OUTFIT VOOR STOERE JONGENS!

Door Nathalie:

Eindelijk wonen wij in ons nieuwe huis. Uiteraard moet er nog heel wat gebeuren, maar we zijn over. Van ons tijdelijke huis is inmiddels de overdracht geweest, zodat we ons nu nog maar op 1 huis hoeven te focussen. Wat een werk en niets maar dan ook niets is in 1x goed gegaan. Ik zal jullie de details besparen, maar ik ben erg blij dat we nu langzaam aan alles op orde krijgen. Eindelijk krijgen we dan ook wat meer tijd voor andere dingen, zoals het schrijven van een leuke blog. Ondanks dat we nog steeds boffen met het weer ben ik wel langzaam de garderobe van de jongens aan het bekijken. Wat passen ze nog en wat kan weg of doorgeschoven worden naar een broertje. Als oudste heeft Tijmen altijd geluk. Ieder seizoen heeft hij weer nieuwe dingen nodig. Zijn lievelingskleur is rood en daar probeer ik dan ook altijd minimaal 1 item van te kopen.

Zelf ben ik er niet gek op, maar moet bekennen dat het hem altijd leuk en fris staat. Zo moest ik voor een cadeautje naar de Hema en liep tegen deze toffe sweater aan. Een heerlijke zachte sweater gecombineerd in de kleuren rood en donker blauw. Deze kon ik natuurlijk niet laten hangen. Prijsje was ook erg fijn en hij valt mooi smal….perfect voor onze smalle lange Tijm. Kon ook niet anders met die leuke tekst. Ik combineer hem hier met zijn nieuwe broek van het merk Funky XS en zijn nieuw Nike sneakers. Funky XS is echt een tof merk waarvan de joggers erg mooi smal vallen. Hij was helemaal blij met dit setje. Hebben jullie ook al leuke items bij de Hema gescoord?

  1. Sweater Hema
  2. Broek Funky XS

  1. Sweater Hema
  2. Broek Funky XS

Is deze outfit ook iets voor jouw stoere zoon?

Tags: , , ,

Plaats een reactie