JUNES IN UNICORN OUTFIT

JUNES IN UNICORN OUTFIT

Door: Alison

Hi! Yesss, we kunnen nog even met de beentjes bloot. Het budget jurkje van afgelopen week, die van de Hema weet je wel? Ik kon hem in dit stoere printje natuurlijk niet laten liggen. The unicorns made me do it! De unicorn-trend is nog lang niet voorbij. Of de eenhoorn nu dik is, of er gewoon ‘normaal’ uitziet, hij is in ieder geval nog springlevend. Persoonlijk ben ik niet zo heel erg fan van de unicorn-trend. Maar door dit aantrekkelijke prijsje, de mooie kwaliteit stof en het toch wel stoerdere printje ben ik toch overstag gegaan. Dit jurkje is erg makkelijk te dragen nu in de overgang van zomer naar herfst. Met dit mooie weer, met soms een fris briesje draag je hem gemakkelijk met kousen. Straks met de frissere dagen in het vooruitzicht combineer je hem gemakkelijk met een legging of maillot.

Veel liefs & hopelijk weer tot ziens.

-xxx- Alison & Junes.

Je shopt het jurkje hier

Je shopt het jurkje hier

Tags: , , , ,

Plaats een reactie