DE TWINNING OUTFIT VAN JAELYN EN LOVY

DE TWINNING OUTFIT VAN JEALYN EN LOVY

Door: Nienke

“Roestbruin, terracotta, baked clay, antiek rood, oranje rood, oranje bruin of welke naam je er aan geeft. (Er zijn natuurlijk meerdere nuances in.) Dat is wel mijn meest favoriete kleur op dit moment. Samen met camel, oker, bruin, beige en gebroken wit. Het zijn warme tinten, die je (mij) een warm gevoel geven en eigenlijk ook wel typische herfstkleuren zijn. Toen ik de baked clay van Little Indians voorbij zag komen was ik (natuurlijk weer) op slag verliefd en móest ik daar iets van bestellen. Het werden de longsleeves, voor allebei m’n meisjes. Ze twinnen niet zo vaak meer als in het begin, maar af en toe kan ik het toch niet laten. Deze longsleeve is met zo ongeveer alles wat ze verder in hun kast hebben liggen mooi te combineren, dus wat mij betreft een perfecte basic. Waar ze, mede gezien ze er beide nog wat groeiruimte in hebben, heel veel plezier van gaan hebben. Ik ben dol op mooie basics en hou ook meer en meer van de minimalistische, sobere stijl. Beetje jaren 70 look.. love it!!

Hier op de foto’s draagt Jaelyn ‘m met haar Maed for Mini rok van vorig jaar. Deze heeft ze de hele zomer door gedragen en gaat ze nu nog een winter plezier van hebben. Lovy draagt ‘m met een maillot met “bretels” van Mile. Ook echt een musthave, als je het mij vraagt, voor de kleintjes! Zowel voor jongens als meisjes leuk! Lovy past nog in maatje 6-12 maanden, die ze afgelopen winter ook al droeg. Maar wanneer ze te klein worden koop ik ze gewoon weer in een maatje groter. Ik vind ze zo leuk en fijn!”

Klik hier om bij Little Indians te shoppen

Klik hier om bij Little Indians te shoppen

Tags: , ,

Plaats een reactie