BUDGET TOPPER UIT BARCELONA


BUDGET TOPPER UIT BARCELONA

Door: Alison

Hi!

Terug van weg geweest, het mama leven is weer begonnen. We hebben 3 dagen heerlijk mogen genieten van de laatste zonnestralen in Barcelona. Ons mini mensje na deze dagen in je armen sluiten is toch wel echt het allermooiste wat er bestaat! Die verbaasde blik en herkenning, wat een mooie momenten. Gelukkig had Sonny deze week nog een dagje vrij en konden we heerlijk met zijn 3tjes op pad. Lekker ontbijten bij onze favo spot: de bakker van Hoorn (in Hoorn). Momenten samen als gezin probeer ik zo veel mogelijk vast te leggen op foto’s. Het grappige aan deze foto’s is dat dit jurkje gekocht is in Barcelona. Je zal het misschien niet verwachten, maar ze hebben dus gewoon een Hema in Barcelona! Ik kon dit budget toppertje voor maar €8,- niet laten liggen. Samen met deze makkelijke legging van de Zara die Junes al weer in alle kleutertjes in haar kast heeft liggen. Zal dit setje deze winter zeker versleten gaan worden.

Veel liefs & hopelijk weer tot ziens.

-xxx- Alison & Junes.

Hier shop je het jurkje

En hier shop je de legging


Hier shop je het jurkje

En hier shop je de legging

Tags: , , , ,

Plaats een reactie