DE NIEUWE BUDGET LAARSJES VAN PHILEINE

DE NIEUWE BUDGET LAARSJES VAN PHILEINE

Door: Renske

Gister staakten de scholen natuurlijk dus Phileine en Julie waren allebei vrij. Omdat Beau op woensdagochtend naar de peuterspeelzaal gaat en die wel gewoon open was hadden wij heerlijk een meidenochtend. En wat doe je dan? Juist shoppen natuurlijk!
Zo leuk om nu met mijn meisjes de stad in te kunnen en echt wat winkels af te struinen en vervolgens ergens een koffietje (appelsapje) te drinken. En dat ook nog zonder onze 3-jarige stoorzender die verstoppertje speelt en winkels en halverwege getild wil worden (sorry Beau).
Ze vinden het gelukkig ook allebei echt leuk dus ik zie de toekomst hierin rooskleurig ūüôā

Overal zijn de hersft- en wintercollecties niet aan te slepen en onze kastjes begin al weer heerlijk vol te raken. Maar naast kleding zijn er natuurlijk ook schoenen nodig! En ook daarin is zoveel keus dat ik die keuze soms best lastig vindt. Ik liet Phileine dr voeten even opmeten om zo gerichter te kunnen zoeken en raar maar waar, haar voeten waren ruim een half jaar niet gegroeid. De kans is dus groot dat als ze zo lang niet gegroeid zijn, ze binnenkort toch echt ergens flink gaan groeien en ze dus al snel weer nieuwe schoenen nodig heeft. Wat ik dus echt zonde vind aangezien aan heel veel kinderschoenen tegenwoordig ook een flink prijskaartje hangt.

Via via werd ik getipt over de nieuwe schoenencollectie van Scapino, eentje volgens de laatste trends maar ook voor een aantrekkelijke prijs EN er zou heel veel panterprint in de laarsjes voor meisjes verwerkt zijn. Nou ben ik zoals je weet echt gek op panter maar heb ik dit nog niet vaak in laarsjes terug laten komen omdat mijn meisjes ook zoveel panterprintjes in hun kleding hebben en ik zelfs een overkill een no-go vind (ja echt ūüôā Maar ik ben overstag gegaan want er zat voor Phileine inderdaad een superleuk laarsje bij voor een heel fijn prijsje! Een heel stoer bruin leren laarsje met een beetje panter maar niet to much, een gespje en echt een heel fijn zacht bontje aan de binnenkant. Ze krijgt ze zelf heel makkelijk aan door het ritsje en het lusje aan de achterkant en voor de finishing touch zit er een klein sterretje aan de zijkant in de kleur van het gespje.
Hopelijk kunnen we hier een tijdje mee vooruit want als het echt koud wordt heeft Phileine in ieder geval geen koude voeten!
Ik heb ze hier gecombineerd met een skinny jeans van H&M en een sweater met ruches van Zara.

Heb jij de winterschoenen van jouw kids al in huis? Bij Scapino shop je het tweede paar voor de helft van de prijs wat het dus nog aantrekkelijker maakt om even een kijkje te gaan nemen!

Je shopt de schoenen hier

Je shopt de schoenen hier

Tags: , ,

Plaats een reactie