4FUNKYFLAVOURS TWEEDE COLLECTIE DROP GELANCEERD


4FUNKYFLAVOURS TWEEDE COLLECTIE DROP GELANCEERD

Eind juli tipten we jullie al dat de eerste drop van de nieuwe wintercollectie van het Nederlandse kinderkleding merk 4funkyflavours gelanceerd was. Gemist? Lees de blog hier dan rustig even terug.  Vandaag kunnen we jullie vertellen dat ook de laatste twee ‘flavours’ in de (web) shops liggen!

En dat is leuk nieuws, want de laatste twee flavours Parijs en Buenos Aires zijn namelijk een hele mooie toevoeging op de al eerder gelanceerde flavours Venice en Hong Kong. De 4 verschillende stijlen zijn uiteraard heel goed met elkaar, maar ook met andere kinderkleding merken te mix & matchen. En dat is waar we allemaal van houden toch? Kledingstukken die op zichzelf al te gek zijn, maar ook goed te combineren zijn. De wintercollectie kunnen we het beste te omschrijven als een fijne combinatie van stoere kledingstukken met hier en daar een klassieke – en voor de girls, girly – touch. Misschien dat je op Kindermodeblog al wat outfit inspiratie blogs voorbij hebt zien komen? En benieuwd hoe wij onze nieuwe favorieten dit najaar zouden stylen? Hou de blog de komende tijd dan in de gaten want er komen hele leuke outfit inspiratie blogs met 4funkyflavours aan! Whoop, whoop!

En dan nog even iets anders. Naast de baby- en kinderkleding lijn shop je bij 4funkyflavours ook een mooie wintergarderobe voor jezelf of manlief. Twinnen met je zoon of dochter in hetzelfde printje en stijlte. Hoe leuk is dat? Nou goed, genoeg gezegd. Laat je inspireren door de beelden hieronder en bekijk de nieuwe collectie ook zeker even in de webshop. Benieuwd welke kledingstukken jullie favoriet zijn! Laat je het hieronder even weten in een reactie?

Klik hier om de gehele collectie van 4funkyflavours te bekijken en te shoppen

 

Klik hier om direct naar de webshop van 4funkyflavours te gaan

Welke kledingstukken uit de nieuwe collectie drop van 4funkyflavours zijn jouw favoriet?

Tags: , , , ,

Plaats een reactie