VAN TOP TOT TEEN STOER & GIRLY

VAN TOP TOT TEEN STOER & GIRLY

Vandaag delen we graag de outfit van Kate met je! Want dit is er toch wel eentje om vrolijk van te worden vind je niet? Een combinatie van stoer & girly. En de combinatie van de verschillende (pastel) tinten zorgen ervoor dat je de outfit nu, maar ook verderop in het najaar perfect kunt dragen.

De blouse (met mooie knoopsluiting op de rug) en het boho feel gilet zijn van het Franse kinderkleding merk Louise Misha. Dit mooie merk shop je in NL trouwens in de webshop van Labels for Little Ones , tip! De blouse kun je nu natuurlijk ook nog gewoon ‘los’ dragen, maar je maakt de hele outfit nog leuker met een extra laagje. En zeker wanneer het straks frisser wordt is zo’n gilet super handig en fijn.

Een stoere jeans en een paar gave winterschoenen eronder en lieve Kate is klaar voor het nieuwe seizoen. Is dit ook een outfit en stijltje voor jouw dochter?

  1. Gilet Louise Misha
  2. Top Louise Misha
  3. Schoenen Shoesme

  1. Gilet Louise Misha
  2. Top Louise Misha
  3. Schoenen Shoesme

Wat vind jij van deze outfit van Kate? En kan jij Louise Misha al?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

 

Tags: , , , ,

Plaats een reactie