DIT IS DE GAVE FLOWER ROK VAN ELLE


DIT IS DE GAVE FLOWER ROK VAN ELLE

De scholen zijn weer begonnen en we zitten met z’n allen weer lekker in het ritme. De vakantie lijkt dan al snel weer eeuwen geleden. Hebben jullie dat ook? Gelukkig mogen we nog genieten van heerlijke na zomerdagen (oké, af en toe een buitje, maar dat mag de pret niet drukken)!

Een (kindermode) trendkleur waar we dit najaar niet omheen kunnen is de kleur groen. Van een felle variant tot de echte diepgroene tint. We zien het allemaal. En deze rok van Elle uit de nieuwe wintercollectie van 4funkyflavours heeft ook nog eens een flower print. Een van dé prints voor dit nieuwe seizoen. Elle draagt haar nieuwe rok hier met een grof gebreide trui en -nu het nog even kan- met een paar stoere sokken in haar gympen. Juist dit contrast maakt de outfit spannend en alles behalve saai!

Maar combineer het rokje bijvoorbeeld met een sweater en een spijkerjack en je krijgt direct weer een hele andere look. Een rokje waar je dus alle kanten mee op kunt. Kijk, daar houden we van. Draagt jouw dochter ook graag rokjes? En hoe zou jij dit rokje combineren dit najaar? Leuk als je het ons laat weten in een reactie!

  1. Trui Little 10Days
  2. Rok 4funkyflavours
  3. Sokken Pull & Bear

  1. Trui Little 10Days
  2. Rok 4funkyflavours
  3. Sokken Pull & Bear

Wat vind jij van deze outfit combinatie? En hoe zou jij het rokje combineren?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , ,

Plaats een reactie