DIT IS HET COOLE NEIUWE VEST VAN ISE


DIT IS HET COOLE NEIUWE VEST VAN ISE

Door Joyce:

Wat een mazzel hebben we afgelopen weekend gehad met het lekkere weer. Zondag zijn wij met Ise naar het bos geweest. Het ideale weer om zonder jas, maar met een vestje buiten te zijn. Kunnen we nog even genieten van al die mooie kleding zonder jas erover. Al zijn al die leuke herfst –en winterjassen ook geen straf natuurlijk;). Ise heeft zich weer kostelijk vermaakt. Haar emmertje en schepje gingen mee om daar eikeltjes en blaadjes in te verzamelen. Ondertussen zat pop in de buggy en die werd keurig door haar rondgereden. Pop is wel een keer gevallen, toen moesten wij de buggy maar even tillen, want pop had haar mama even nodig. Tuurlijk schat, geen probleem. Ze kan zo vreselijk serieus zijn met dat soort dingen, prachtig.

Aangezien het ideaal weer is voor een vestje zo in het bos vond ik deze wel toepasselijk. Met dieren-thema. Ik vond hem bij Next Direct. Die hebben vaker leuke dingen, maar omdat het lastig is met terugsturen ben ik toch wat terughoudend. Je weet immers nooit hoe de maat precies valt. Gelukkig heb ik goed gegokt en vind Ise hem ook mooi, vooral die franjes er aan vielen enorm in de smaak. Voor nu combineer ik hem met een jeans en haar vans, zo blijft de outfit een beetje sportief. Hij kan ook leuk los op een jurkje. Eindeloos te combineren. Ise heeft weer zelf nagedacht over haar poses, zie je dat lachje?!

Je shopt het vestje hier voor een fijn prijsje bij Next Direct

Je shopt het vestje hier voor een fijn prijsje bij Next Direct

Wat vind jij van Ise haar nieuwe vest? Ook iets voor jouw dochter?

Tags: , ,

Plaats een reactie