10X TOFFE WINTERJASSEN GESPOT BIJ KIXX ONLINE


10X WINTERJASSEN GESPOT BIJ KIXX ONLINE

Heb jij ‘m al geshopt voor je zoon of dochter? Een nieuwe winterjas voor dit najaar? Misschien moet je er qua weer nu nog even niet aan denken – ik bedoel we hebben nét de zomervakantie achter onze kiezen – maar voor je het weet is het zover en mag de winterjas uit de kast. Bij het zien van alle nieuwe collecties krijgen wij er stiekem al wel zin in. Lekker wegkruipen in een warme, zachte, comfy winterjas…! Wat winterjassen betreft kun je er maar beter op tijd bij zijn. Want wanneer het eenmaal zover is, wil je natuurlijk niet achter het net vissen.

Wij hebben bij Kixx Online 10 winterjassen voor jongens en meisjes bij elkaar geshopt. Stoer, opvallend, geprint, uni, super zacht, welke winterjas kies jij? En goed nieuws, in de webshop zijn nog véél meer winterjassen te vinden. Dus kijk vooral nog even verder. Be inspired!

1.Vingino By Danie

2.Soft Gallery

3. Sevenoneseven

4. Tumble ‘N Dry

5.Vingino

6. Cost: Bart

7. Scotch Shrunk

8. NoNo (reversible)

9. Vingino By Danie

10. Vingino

Welke van deze 10 winterjassen is jouw favoriet?

Meer winterjassen inspiratie vind je hier 

 

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie