DIT IS DE NIEUWE WINTERJAS VAN JORIS


DIT IS DE NIEUWE WINTERJAS VAN JORIS

Door Ella:

Eigenlijk ben ik nooit heel erg vroeg met het kopen van een winterjas voor Joris. Ik laat hem zo lang mogelijk in zijn zomerjas lopen en als het wat kouder wordt dan doen we er een trui onder in plaats van een t-shirt. Maar liever nog lekker zonder jas, als het iets frisser is in de zomer dan kies ik er vaak voor om hem een truitje aan te doen zodat hij zelf zonder dat ik steeds moet roepen, doe een jas aan, zo de tuin in kan stappen.

Tot nu toe lukt het me ook nog iedere winter om ook later in het seizoen een leuke winterjas te scoren. Dit keer heb ik in ieder geval al een leuk exemplaar gevonden, deze kon ik echt niet laten hangen, superleuke jas, en helemaal fijn, superleuke prijs!

Ik vergeet vaak de website van Next Direct, maar toen ik er vorige week toch even op zat te kijken kwam ik deze jas tegen, helemaal hip met tijgers! Ik heb hem hier gecombineerd met de leuke sjaal van Daphne Vos waar ook gezeefdrukte tijgers op staan, deze had ik nog liggen van vorige winter en past er echt perfect bij!

Na de foto’s hebben we de jas toch maar weer opgeborgen in de kast 😉

Hebben jullie al een leuke winterjas gevonden?

Je shopt de winterjas via deze link

Je shopt de winterjas via deze link

Tags: , , ,

Plaats een reactie