DE HIPPE OUTFIT VAN MILA


DE HIPPE OUTFIT VAN MILA

Is jouw vakantie al voorbij en ga jij ook weer naar school?

Ik wel, groep 7! Leuk en spannend vind ik het. In de laatste week van de vakantie met ik met mijn mama gaan schoolshoppen. Agenda, schriftjes, stiften en een etui. Maar ook een nieuwe outfit! Die ligt dan gewassen klaar en kan ik maandag, de eerste schooldag, aan. Dat maakt het stiekem toch een beetje goed dat die fijne vakantie over is toch?!

Ik wilde heel graag een broek met wijde pijpen. Ook al zo’n modeding van vroeger. Nou, ik vind het leuk! Bij de Zara vinden we een superleuke die ook lekker luchtig zit. Een zwarte met plissé plooien. Een soort van vouwtjes. Leuk detail is de strik bovenin. Ik draag m laag, want ik vind het leuk als ie bijna op de grond komt. We kochten er bij de H&M een simpel zwart hemdje bij. Maar heb op de foto een mooie body van de Zara aan. Een oude, maar in de collectie nu hebben ze een hele mooie met glitters. Hebben! Dacht altijd dat mijn kleine zusje alleen nog van die rompertjes aan moest. Maar moet zeggen ik vind ze eigenlijk ook wel heel erg leuk én handig. Want doordat ze met knoopjes vast zitten, kruipt het niet omhoog uit je broek of rokje. En in de herfst draag je het onder je trui of met een vest erover.

Ik wens je een heel fijn en gezellig en fashionable nieuw schooljaar! Succes en zet m op!

Liefs Mila

XXX

Je shopt de broek hier bij Zara

Je shopt de broek hier bij Zara

Plaats een reactie