DE GAVE REGENJAS VAN KATE!

Door Judith:

Het regent, het regent… Ja ja afgelopen week is de school weer begonnen.
Toch wel spannend zo’n eerste schooldag weer. Kate is deze week begonnen in groep 2.
Al is het bij de dezelfde juf, na 6 weken vakantie toch ook weer even spannend.

Ook werd alles voor school weer in orde gemaakt. In de zomer groeien de kinderen voor m’n gevoel nog meer. Dus alles checken. Pas je je gymkleding en schoenen nog. Waar is je schooltas. Hebben we nog dingen nodig?

Ik ging dit weekend zelf op zoek naar een regenjas. Met het weer in Nederland heb je deze wel nodig dus ik ging naar America Today om de populaire regenjas in een toffe kleur te scoren.
Ik ging naar binnen met Kate en toen ik regenjassen aan het passen was kwam Kate ineens aan met een mini regenjas. “Mam, ze hebben hem ook in m’n maat. Mag ik hem passen?”
Dus wij met z’n tweeën voor de spiegel. OK nou zo’n jas is ook wel handig voor jou. Je hebt geen regenjas meer. Waarom niet… Dus nu hebben we allebei dezelfde regenjas ?

Voor Kate heb ik gekozen voor een mint groene versie. En voor mezelf een donker groene versie. Omdat het de afgelopen dagen en vandaag af en toe heeft geregend kwam hij direct van pas.

De jas is gevoerd en heeft leuke steekzakken. Hij is er in heel veel leuke kleuren en je kan hem dus ook voor jezelf aanschaffen. Twinning!

Je shopt deze en de andere kleuren regenjassen hier bij America Today Junior

Je shopt deze en de andere kleuren regenjassen hier bij America Today Junior

Heb jij al een regenjas gescoord voor jezelf en de kids?

Tags: , , ,

Plaats een reactie