SUPERCOOLE REGENJAS


Regen en storm zijn geen nieuwe begrippen voor ons en nu het écht herfst is in ons koude kikkerlandje vinden wij een regenjas (en bijpassende regenlaarsjes!) geen overbodige luxe. Fiene draagt vandaag een super leuk regenjasje van Billieblush met daaronder een warme sweater met stippen van Sam Babywear en een gestreepte legging van Mingokids. De bijpassende regenlaarsjes zijn ook van Billieblush en maken de outfit helemaal af. Een heerlijke outfit dus voor dit weer! Wat vinden jullie van deze regenjas?

Je shopt de BILLIEBLUSH regenjas hier

Kindermodeblog kids kinderen kleding mode fashion hip kidsstylist-55

Kindermodeblog kids kinderen kleding mode fashion hip kidsstylist-57

 

Kindermodeblog kids kinderen kleding mode fashion hip kidsstylist-59

Kindermodeblog kids kinderen kleding mode fashion hip kidsstylist-58

Wat vinden jullie van deze Billieblusg regenjas? Je shopt de regenjas hier!

Plaats een reactie