DE STOERE OUTFIT VAN JÓAH


DE STOERE OUTFIT VAN JÓAH

Door Rosanne:

Zo! Dat was fijn. Twee weken uitgebreid tijd met je gezin is toch wel mijn favoriet hoor. Alhoewel thuiskomen ook wel heel fijn is! Ik vroeg laatst op mijn instagram wat jullie nou het meeste missen als je langere tijd van huis bent. Er was wel een hele duidelijke winnaar : je eigen bed. Ik ben het daar helemaal mee eens!

En verrassing, ik had maar 1 was te draaien toen ik thuis kwam! Geen wasmachine aanwezig in ‘t huisje, maar de kinderkleding durfde ik écht niet 2 weken laten liggen met vlekken. Handwasjes wassen it was. Vlekken tips blijven altijd welkom! Want in de lichte tricot stofjes blijven bij mij toch wel eens wat kleine vlekjes zichtbaar hoor. En daar vind ik de items eigenlijk wat te duur voor haha.

Deze broekjes hebben ze dus mooi een aantal keer aan kunnen hebben. Heel handig, want hee, die leggings zijn niet echt gemaakt om bossen in te onderzoeken en ontdekken wel? Lekker play-proof en makkelijk te wassen, thanks again boof! (Favo jeans merk!)

Het toffe shirtje wat Jóah draagt is van Daphne Vos . Al eens van haar merk gehoord? Ze maakt prachtige handgemaakte kleding, zowel shirt / truien als broeken, salopettes en ga zo maar door. Ze ontwerpt samen met een aantal anderen haar eigen prints. Die prints, daar staat ze toch wel bekend om. Ik heb al heel wat gezeefdrukte stuks in de kast hangen, en ze blijven echt heel erg mooi! En voor het komende seizoen… wordt er ook veel gedaan met VELVET. Je kan me niet blijer maken hoor! Top!

Haar webwinkel is zich op’t moment aan het voorbereiden of de herfst/winter collectie, maar het is het zeker waard over een paar dagen een kijkje te nemen!

Klik hier voor een sneak peek van de nieuwe collectie van Daphne Vos

Wat vind jij van de stoere outfit van Joah?

Meer kinderkleding outfit inspiratie vind je hier

Tags: , ,

Plaats een reactie