DE STOERE JUMPSUIT VAN JORIS


DE STOERE JUMPSUIT VAN JORIS

Door Ella:

Ik heb echt een zwak voor onesies, jumpsuits of zoals wij dat hier noemen, alles in 1 pakkies! Als baby had Joris ze al veel aan, maar toen hij eenmaal begon te lopen was ik helemaal verkocht. Niks schattiger dan dat luierkontje te zien waggelen in een onesie!

Joris is inmiddels 3 en jumpsuits zijn niet meer het meest praktische kledingstuk voor een peuter die, als hij zonder luier loopt snel naar de wc moet kunnen. Er wordt dus steeds vaker gekozen voor een stoere jeans of een leuke broek van een zacht stofje maar heel af en toe kan ik het toch niet laten…

Ik vind het heerlijk om toch wel 1 x in de week even op de Zara site te speuren tussen de nieuwe collecties. Joris valt op dit moment een beetje tussen de babycollectie en grote jongens collectie in, met als grote voordeel dat ik dus een iets ruimer aanbod heb om uit te kiezen! Bij de baby boy collectie kwam ik deze superleuke jumpsuit tegen en voor nog geen 18 euro kon ik het toch niet laten. Het stofje is heel erg rekbaar dus met snel naar de wc moeten is deze ook nog best praktisch!

Ik heb hem hier gecombineerd met zwarte basic Vans en om het zwarte van de Vans terug te laten komen heb ik onder de jumpsuit nog een zwart wit gestreept hemdje van Mingo gedaan.

Zien jullie trouwens die kar op de foto? Als Joris ergens naar toe gaat wil hij het liefste zijn hele speelgoed voorraad mee nemen, dit was de buit die mee moest naar het grasveld 5 meter van ons huis 😀

Je shopt de onesie hier bij de Zara

Je shopt de onesie hier bij de Zara

Wat vind jij van jumpsuits? Shop jij ze ook voor je kids?

Meer kinderkleding inspiratie vind je hier

Plaats een reactie