DE NIEUWE JURK VAN ISE

DE NIEUWE JURK VAN ISE

Door Joyce:

Lieve volgers van Kindermodeblog,

Ik ben blij dat ik bij jullie terecht kan. Hebben jullie al die nieuwe collecties gezien?
Dat is toch niet te doen. Zoveel mooie prints, velvet en prachtige herfst kleuren. Ik vind zoveel mooi, hoe maak je daar in vredesnaam een keus in?!

Ik probeer me aankomend seizoen te houden aan een kleurenpalet. Ten eerste is het ideaal omdat veel uit haar kast bij elkaar te combineren is. Maar het allergrootste voordeel is dat ik niet alles hoef te kopen, want ik houd me aan bepaalde kleuren. Komt dat even mooi uit, anders zou ik hélemaal los gaan. Gelukkig heb ik wel genoeg kleurtjes uitgekozen, anders kon ik maar weinig kopen en dat zou natuurlijk ook weer zonde zijn. Ik houd me nog wel vast aan mijn eigen shop-techniek;), maar die is nog nooit zo goed gegaan als nu. Juist omdat ik mij aan een kleurenpalet houd. Ik kom namelijk vaak iets tegen waar ik dan weg van ben, maar maak er niet meteen een setje van. Ook niet in mijn hoofd. Ik koop het dan gewoon en meestal lukt het wel om er een leuke combinatie van te maken met iets wat ik dan al heb of later nog tegenkom.

Nu ik mij aan kleuren houd past er veel meer bij elkaar dan eerst, dus miskopen zijn er niet. Ik kwam deze kniekousen tegen van Bobo Choses. Ik was er meteen verliefd op vanwege de kleuren en er zit een leuk glittertje in. Toen ik weer eens op de Zara site zat te scrollen, dat doe ik ongeveer vier keer per week, kwam ik dit jurkje tegen. Ik vond hem meteen zo lief, maar soms valt het in het echt een beetje tegen. Ik kreeg hem binnen en ik was op slag verliefd. Die bloemetjes maken hem zo ontzettend schattig en ik zag Ise al helemaal lopen samen met de kousen van Bobo erbij. Ik heb nu haar all stars erbij gedaan om hem net iets eigenwijzer te maken, maar de doorzichtige regenlaarzen vind ik er ook erg leuk bij, juist omdat de kousen twee kleuren hebben en je die dan goed ziet. Ik ben blij met dit setje, en als het straks te koud word voor kousen gaan we gewoon over naar een leuke maillot. Kom maar door met die herfst;)

  1. Jurkje Zara
  2. Sokken Bobo Choses

  1. Jurkje Zara
  2. Sokken Bobo Choses

Meer outfit inspiratie vind je hier

Tags: , , , ,

Plaats een reactie