JORIS IN SWEATER STRIPES & STORIES


JORIS IN SWEATER STRIPES & STORIES

Door Ella:

Net als velen van jullie volgens mij ben ook ik een beetje, of nou ja, heel veel 😉 verslaafd aan Instagram. Wat ooit lang geleden begon als een plek waar ik af en toe een fotootje deelde werd na de geboorte van Joris een plek waar ik leuke tips kon vinden van andere moeders met kleine kinderen, maar vooral heel veel inspiratie op het gebied van kindermode.

Zo kwam ik via Instagram achter het bestaan van Kindermodeblog, leerde er een hele hoop nieuwe, relatief onbekende en vooral wat aparte kinderkleding merken kennen en volg ik een hele hoop moeders die hun kindjes echt superleuk aankleden! Waar ik dan vervolgens ook weer een hele hoop nieuwe ideeën van op doe.

Een tijdje geleden kwam ik het nieuwe merk Stripes and Stories tegen op Instagram. Op dat moment was de collectie nog niet uit, maar er verschenen steeds meer foto’s van truitjes en broekjes met echt hele leuke printjes. Toen de collectie in de voorverkoop ging kon ik het natuurlijk niet laten om heel snel wat te bestellen! Het werd deze te leuke trui in echt een supermooie kleur met allemaal tijgers erop. Om het maar helemaal in het dierenthema te houden heb ik de trui dit keer gecombineerd met de beroemde leopard legging van Mini Rodini, dit is echt een goede basic en combineert zo makkelijk!

Kennen jullie Stripes and Stories al? In Joris zijn kast komt vast binnenkort nog wel een item!

Klik hier om naar de website van Stripes and Stories te gaan

Klik hier om naar de website van Stripes and Stories te gaan

Wat vind jij van de nieuwe trui van Joris?

Tags: ,

Plaats een reactie