DE SPORTY SHORT VAN SKY


DE SPORTY SHORT VAN SKY

Door Sky:

Summeritem: sporty shorts

Hey girls, ook al gaan de scholen alweer snel beginnen, ik heb toch nog een summeritem voor jullie. Ik heb deze sporty shorts pas geshopt in de sale. Het is een sportief model van glanzende stof. De korte versie van een trainingsbroek. Weer eens wat anders vond ik! Ik draag er hier gewoon een t-shirtje bij maar een wat netter (gestreept) bloesje lijkt me ook een heel leuke combi. Met eventueel een sandaaltje erbij, maar combineren met toffe gympen kan natuurlijk ook altijd. Belangrijk vooral is dat dit soort shorts goed past, dus koop  deze niet te groot of klein. Als het wat kouder is of wordt kun je er lange sportkousen bij dragen.

Mijn shorts is van Pink, mijn favoriete winkel in Amerika. Ik heb daar nog meer geshopt, dat laat ik binnenkort zien. Pink is ook online te bestellen. Het shirtje is van Nik and Nik. De foto’s zijn gemaakt in het Museum of Illusions in Los Angeles. Zooo’n cool museum! Wat vinden jullie van de shorts en de foto’s?

Liefs van Sky xx

  1. Short Pink
  2. T-shirt Nik & Nik

Plaats een reactie