SKY BLOGT: SKINNY SKIBROEK

SKY BLOGT: SKINNY SKIBROEK

Ik ben deze week heerlijk met mijn familie op skivakantie. Ik ski sinds mijn derde en elk jaar gaan we in de voorjaarsvakantie naar Oostenrijk. Ik verheug me er altijd heel erg op. Lekker skiën, kaiserschmarren eten (soort pannenkoekjes), sleeën en heel veel gezelligheid.

Ik heb dus ook al wat ski-outfits gehad. Ik begon met roze skikleding omdat dat vroeger natuurlijk mijn lievelingskleur was. Mijn broeken waren meestal van Protest omdat die gewoon altijd goed zitten. Maar dit jaar heb ik een broek van Brunotti, een skinny model. Deze valt wat strakker om de benen en is niet van te dikke stof. Meestal heb ik wel een broek met een printje, maar door dit model vind ik deze toch erg leuk en een beetje anders dan anders. Mijn jas, toevallig ook van Brunotti, is van vorig jaar. Maar ook dit jaar verkopen ze jassen in ongeveer dezelfde kleur. Ik voel me er fijn in!

Groetjes uit Oostenrijk!

De skinny skibroek shop je hier & De jas shop je hier

1 Reactie

  • door Catrien
    Posted 8 maart 2018 18:14 0Likes

    Leuk Sky in de sneeuw… Maar nu mag het voorjaar worden! Sjaal, wanten en laarzen de kast in! Laat de zon/voorjaar maar komen!

Plaats een reactie