DE TÉ LEUKE SANDAALTJES VAN JUNES

DE TÉ LEUKE SANDAALTJES VAN JUNES

Door Alison:

Hi!

10 dagen kermis in onze geboorte stad Hoorn. Papa ook een dagje vrij, dus konden wij het natuurlijk niet laten om voor de allereerste keer met Junes een rondje te doen. De weersvoorspelling was even anders dan gepland. Maar een beetje regen weerhield ons er niet van om even een ritje te maken in de draaimolen. Junes die mooi ging zitten, mama en Junes haar tante die helemaal geplet in het wagentje zaten. Maar dat blije koppie is goud waard! Wat ik persoonlijk super fijn vind om mee te hebben met dit wissel vallende weer is een vestje! Je schiet ze zo eventjes over een t-shirt of jurkje aan. Maar trekt ze ook weer erg makkelijk uit.

Dit vestje hangt dan ook in alle kleuren bij Junes in haar kast. Oh en zijn jullie ook zo jaloers op Junes haar sandaaltjes??? Waren ze maar in mijn maat.. maar dan zijn ze vast niet meer zo schatting! Die kleine spekkige voetjes, met die kleine schattige teentjes met inimini nageltjes maken het dan vooral ook af.

Veel liefs & hopelijk weer tot ziens.

-xxx- Alison & Junes.

  1. Vest Zara
  2. T-shirt Zara
  3. Sandalenen Oh Little Deer

  1. Vest Zara
  2. T-shirt Zara
  3. Sandalenen Oh Little Deer

Meer baby outfit inspiratie vind je hier

Tags: , ,

Plaats een reactie