TWINNING IN MINGO!

Door Heddy:

Vorig jaar zomervakantie maakte ik een selfie met de jongens, omdat we toevallig alle drie een streepjes shirt aan hadden. De jongens de ultieme topper van Mingo, de stripe basic. En ik?
Ik liep in een te kort, tikkeltje verwassen vodje. Uiteraard helemaal niets mis mee, maar er was duidelijk verschil. Nu is het wegcijferen van jezelf als moeder wel een bekend fenomeen, maar toch had ik ook graag in die fijne stof willen ronddartelen op de camping.

Nu een jaar later, ga ik naar dezelfde camping, maar wel met het all time favoriete streepjes shirt!
YAY! Mingo, mijn allerliefste lievelingsmerk, komt dit jaar met de ‘Tribe’ collectie voor het hele gezin! Je leest het goed, jij, je partner en natuurlijk je kids. Ik ben echt als een kind zo blij met het shirt, naast dat het een leuke match is met de jongens natuurlijk. Ik combineer het overal mee, chic of lekker met een vintage jeans. Maar dat hoef ik jullie niet te vertellen, want volgens mij hangt de basic bij de meeste kids wel in de kast. Het modelletje is tevens dit jaar ook wat aangepast voor je oogappeltje and I love it!

De perfecte outfit heeft soms weinig nodig. Mingo basics, toffe jeans en een zomers kleurtje op je huid et Voilà!

Je shopt de Tribe collectie van Mingo hier

Je shopt de Tribe collectie van Mingo hier

Wat vind jij van de twinning outfits van Rein, Maas & Heddy?

Tags: , , ,

Plaats een reactie