NOAH IN NIEUWE COLLECTIE LITTLE 10DAYS


NOAH IN NIEUWE COLLECTIE LITTLE 10DAYS

Zó, en toen was het alweer maandag! Wat vliegt dat weekend toch altijd voorbij. Maar hé, wat wil je met dat heerlijke weer waardoor het weekend gelijk als een mini vakantie voelt. Anyway, nieuwe week, nieuwe inspiratie! Vandaag de outfit van Noah. Een lekkere mix & match outfit van ”oude” en nieuwe collectie.

Proberen jullie, ondanks het warme weer ook hier en daar al nieuwe wintercollectie items mee te combineren? Of  kan jij deze nieuwe kledingstukken nog netjes in de kast laten liggen? Respect. Het rode trainingsjack van Little 10Days is zo’n item wat je nu al goed kunt gebruiken op frissere zomeravonden. Wat vind jij van deze combi?

  1. Top Gardner and the Gang
  2. Vest Little 10Days

  1. Top Gardner and the Gang
  2. Vest Little 10Days

Ben jij ook zomer en winter aan het combineren? En wat vind jij van deze outfit combi?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

 

Tags: , ,

Plaats een reactie