DE LEUKSTE KINDERHORLOGES: WAAR LET JE OP?

DE LEUKSTE KINDERHORLOGES: WAAR LET JE OP?

De zomervakantie is in volle gang – en hoe, dit weer is waanzinnig! Heerlijk qualitytime met elkaar, niet hoeven haasten in de ochtend – aankleden, broodtrommels vullen en racen naar school – en niet op je horloge hoeven kijken. Waar regelmaat ons normaal gesproken ook lekker op de been houdt, is zo’n zomervakantie ook wel heel erg fijn. Kids zijn er na een druk schooljaar ook echt aan toe.

Opladen voor een nieuw schooljaar betekent niet dat er de hele zomervakantie niks gedaan hoeft te worden. En grappig genoeg zie je vaak dat kinderen in de zomervakantie een enorme groeispurt maken. Letterlijk en figuurlijk. Zo’n zomervakantie is ook een relaxte periode om bijvoorbeeld te leren klokkijken. Spelenderwijs leren hoe laat het is. Een kinderhorloge is dan wel een must. En op dat gebied is er heel veel te vinden. De kinderhorloges van Swatch bijvoorbeeld. Je kent ze misschien wel voor jezelf, maar ook voor kinderen hebben ze een mooi aanbod. En omdat ze meestal gemaakt zijn van plastic, zijn de licht van gewicht en waterbestendig. Toch handig wanneer je kroost nog een bommetje in het zwembad maakt 😉 Verschillende prints en bandjes, you name it, they have it. Het voordeel van kinderhorloges is dat de bandjes wat smaller zijn en ook gemaakt zijn voor de pols van een kind.

Draagt jouw kind ook een horloge? En welk merk kinderhorloges zou jij aanraden? Benieuwd naar jullie ervaringen. Leuk als je het hieronder deelt in een reactie.

Tags:

Plaats een reactie