DE ZOMERSHORT VAN KATE!


DE ZOMERSHORT VAN KATE!

Door Judith:

Dit broekje wil je zelf ook wel! Afgelopen weekend mochten wij met vrienden mee naar hun strandhuisje in Zeeland. Je kent ze wel: die houten witte huisjes direct op het strand. Wat een mini vakantie was dat. Wakker worden en vervolgens heerlijk ontbijten met je voeten in het zand. De kinderen waren de hele dag in de weer met zand en water. Het fijne van dit strand is dat het veel minder breed is dan in Scheveningen en daardoor ook overzichtelijk. s ’Avonds hebben we heerlijk voor het huisje op het strand gegeten met als ultieme afsluiter een duik met zijn allen in zee bij zonsondergang.

Het was erg warm dit weekend dus ik heb de kinderen licht en luchtig aangekleed. Kate droeg dit geweldige wit linnen broekje met streepje van Búho. Ze vindt deze heel lekker zitten. En zo ziet het er ook uit. Het merk Búho heb ik deze lente leren kennen. Het merk komt uit Barcelona en heeft heerlijke zachte stofjes. De prints zijn rustig en tijdloos. Het leuke is dat ze ook een dames collectie hebben ? dus misschien koop ik hem zelf ook nog in de uitverkoop.

Je shopt het broekje hier in de sale 

Je shopt het broekje hier in de sale 

Draagt jouw zoon/dochter met dit weer ook het liefst shorts?

 

Tags:

Plaats een reactie