FEM IN BILLIEBLUSH!

FEM IN BILLIEBLUSH!

Door Sandra:

Eindelijk hebben wij dan ook vakantie, nouja de kids hebben vakantie. Wij moeten nog een paar weken werken. Hoewel ik dit ook wel als een soort van vakantie zie hoor, geen stress in de ochtend met brood smeren, fruit snijden en de kids op tijd op school krijgen, maar gewoon wat rustiger aan, heerlijk!

En dan ook nog dit warme weer erbij, mij hoor je niet klagen! Hoewel de nieuwe collecties inmiddels alweer binnen stromen blijf ik nog fijn zomeroutfits delen hoor. Neem nou dit vrolijke rokje van Billieblush , zo’n mooi kleurrijk kinderkleding merk. Het merk heeft originele details als fluor accenten en materiaal mixen en dat maakt het echt anders dan de rest.

Fem draagt hier het gestreepte rokje met fluoriserend randje. De leuke strik aan de zijkant en het zakje aan de voorkant maakt het extra girly. Fem draagt er een leuke witte top met volantmouwen op van de Zara. Een paar leuke minnetonka’s eronder en ready to Go!

Wat vinden jullie van Fem haar outfit?

Je kunt de rok van Billieblush hier shoppen in de sale 

Je kunt de rok van Billieblush hier shoppen in de sale 

VOLG KINDERMODEBLOG OOK OP INSTAGRAM

Rock & fever ⭐️?? #Girlsoutfit #Kindermodeblog #KidsStyling

Een bericht gedeeld door Frederieke Wieberdink (@kindermodeblog) op

Tags: , ,

Plaats een reactie