DE MUSTHAVE SLIPPERS VAN SKY


DE MUSTHAVE SLIPPERS VAN SKY

Hiii girls!

Nog een summeritem dat niet in je vakantiekoffer mag ontbreken, Havaianas! Zijn jullie er ook zo dol op? Elk jaar koop ik weer een nieuw kleurtje. Maar de slippers zijn vooral leuk als je nonchalant gekleed gaat. Thuis, naar het strand of gewoon als je vrij bent. Als ik ze niet draag, mis ik ze want ze lopen zo lekker!

Dit jaar ontdekte is de Havaianas sandalen. Geen idee of ze al langer bestaan of niet, maar ooo ik ben fan! Ik vind sandalen super voor de zomeravonden, maar die lopen niet per se heel lekker. Deze van Havaianas wel en ze zijn net iets gekleder dan de gewone slippers. Perfect voor naar het strand, een stadje, restaurantjeā€¦

De mijne zijn goudkleurig. Ik draag mijn Havaianas hier met een shortje van de Primark en shirtje van Name It. Mijn nagellak is van Kiko, die cosmeticaketen zie je veel in Italie en Spanje en heeft heel betaalbare make up. Zeker naar toe gaan als je daar op vakantie gaat!

Enjoy de sunny days!

Liefs van Sky

Je kunt de Havaianas hier shoppen

Wat vind jij van de outfit van Sky?

Tags: , ,

Plaats een reactie