DE STOERE ZOMER OUTFIT VAN JORIS


DE STOERE ZOMER OUTFIT VAN JORIS

Door Ella:

Ik ben echt dol op online shoppen. Hier in het dorp zijn een paar kinderkleding winkels, maar merk dat ik daar vaak niet kan vinden wat ik zoek voor Joris, daarvoor moet ik toch echt naar de stad. Gelukkig zijn daar dus de onlineshops, heerlijk om je mandje te vullen gewoon vanaf de bank, maar soms gaat dat ook wel iets te makkelijk!

Was zo van plan om echt geen zomerkleding meer te kopen voor Joris, hij heeft echt een kast vol en nog niet eens alles aangehad. Maar met deze zomer waar maar geen eind aan lijkt te komen en met het vooruitzicht dat wij pas in september op vakantie gaan, naar Zuid-Frankrijk, waar het dan ook nog heerlijk zomer weer is kon ik het toch niet laten om even bij de sale te kijken.

En ohhh wat ben ik toch ook dol op korte broekjes bij Joris, vind ik echt zo schattig! Dus op naar de online shop en hopla, er zat opeens, zomaar een korte broek in mijn mandje. Nou zag ik van de week op kindermodeblog ook nog van die leuke All Stars die nog niet in Joris zijn kast stonden, en je raad het al, laten nou net deze schoenen ook in dezelfde webwinkel als de korte broek te vinden zijn, dus weer hopla in het mandje.

En kijk nou hoe leuk het staat! Korte broek is van Soft Gallery en dus in de sale! Shirt is ook van Soft Gallery, die had ik nog in de kast liggen en past er perfect bij, deze is inmiddels ook in de sale te vinden, net als het vest, deze is van Molo en staat zo leuk samen met het shirt!

Wat vind jij van deze outfit?

  1. T-shirt Soft Gallery
  2. Short Soft Gallery
  3. Vest Molo
  4. Gympen Converse

  1. T-shirt Soft Gallery
  2. Short Soft Gallery
  3. Vest Molo
  4. Gympen Converse

Is deze stoere outfit van Joris ook iets voor jouw zoon?

Volg Kindermodeblog ook op Instagram

Een Leopard shirt voor boys, I love it!!! ? In onze nieuwe rubriek “Out of the Box” delen we een kledingstuk of een gestylde outfit dat net even anders is of waar je niet iedereen in ziet. Niet persé om te copy pasten ( mag altijd natuurlijk ) maar meer om je te inspireren, om je op ideetjes te brengen, of om gewoon nog meer je eigen style te ontwikkelen. Waarin alles mag en alles kan. Waarin je vooral jezelf kunt zijn! ❤️❤️❤️ Mijn uitgebreide blog en heel veel mooie foto’s van @alina_krasieva staan nu online op de blog!! En wil je jouw “out of the box outfit” delen, yes please, gewoon doen! Vinden we heel leuk! Tag ons dan even. #KindermodeblogOOTB #Beyourself #Kindermodeblog #KidsStylist

Een bericht gedeeld door Frederieke Wieberdink (@kindermodeblog) op

Tags: , ,

Plaats een reactie