DE HIPPE SWEATER VAN JUUL!


DE HIPPE SWEATER VAN JUUL!

Door Frederique:

Yes, de vakantie is begonnen! Zoals de rest van de naar-school-gaande-kinderen heeft Juul zes weken vakantie. Heerlijk voor haar, even bijkomen van een druk schooljaar (haar 1e schooljaar om precies te zijn) en alle andere drukte van de afgelopen tijd. Zes weken is lang, helemaal omdat wij geen zes weken vakantie hebben maar dat hebben we goed opgelost. We gaan eind augustus twee weken op vakantie en daarvoor iedere keer (bij goed weer) een paar dagen naar Knokke. Wat boffen we met dit weer he?! Hopelijk blijft het de rest van de zomer ook zo mooi!

Deze week zitten we een paar dagen in Knokke, maar wat blijkt…het is hier een stuk kouder. Natuurlijk weet ik dat de temperatuur aan zee altijd ietsje minder is dan bij ons in Eindhoven maar dit scheelt wel heel veel. Er staat een harde wind en dus is een trui echt wel noodzakelijk. Juul draagt een koraal-roze trui van Name it. Op de borst zit een print in relief gemaakt van stukjes stof wat doet denken aan bloemblaadjes. De trui ‘Jolie’ is super zacht aan de binnenzijde waardoor het lekker aanvoelt op de huid. Juul is er dol op en de trui is makkelijk te combineren! Vandaag draagt ze het met een jeans short van de Hema maar de trui staat ook gaaf op een tutu rokje. Leuk hoe je met hetzelfde kledingstuk een totaal andere look creëert simpelweg door het te combineren met een broekje of rokje. En nog een leuke bijkomstigheid: de trui shop je nu in de sale! Dus waar wacht je nog op…

Neem jij ook altijd een sweater mee op vakantie voor de koelere dagen?
Tags: , ,

Plaats een reactie