DE LEUKSTE KINDERMODE TRENDS VOOR DIT NAJAAR


DE LEUKSTE KINDERMODE TRENDS VOOR DIT NAJAAR

Kan jij (stiekem) ook niet wachten tot de nieuwe kinderkleding collecties worden uitgeleverd? Naar welke kinderkleding merken kijk jij het meeste uit? En ben jij ook zo benieuwd naar de nieuwe kinderkleding trends, kleuren, prints en alles wat komen gaat? Ondanks dat de zomervakantie recht voor de deur staat zetten wij graag alvast de kinderkleding trends voor dit najaar voor je op een rij. Lees je mee?

Embrace Nature –  Natuurlijke kleuren en materialen, we gaan ze dit najaar volop zien. Back to nature met veel wollen gebreide materialen, tweed stoffen, biologisch katoen, maar ook rijke (super zachte) stoffen als fluweel. Love velvet! Groen is een trendkleur waar we zeker nog niet vanaf zijn en worden aangevuld met oker, (oud) roze.

Retro sport – Track suits, primaire kleuren, biezen, sportieve materialen in zowel mat als glans. Old school, retro prints en opvallende statements. Naast dat je deze kinderkleding trend heel sportief en casual kunt combineren zien wij deze trend juist ook in combinatie met een klassieke blazer etc. In de webshop van Jayno.nl worden langzaam de eerste kinderkleding collectie uitgeleverd en deze trend zien we hier al terug!

Metallics – Een glitterstof alleen voor de feestdagen? Zéker niet! De metallic en shiny stoffen gaan je komend winterseizoen om de oren vliegen. Het leuke aan deze trend? Je brengt iedere outfit naar the next level. Juist in combinatie met grove gebeide vesten en truien vind je hierin een perfecte balans. Hoeft het van jou niet té opvallend? We zien deze trend ook terug in fijne details. Een glitterbies, een lurex touwtje, you name it.

Naar welk kinderkleding merk en/of trend kijk jij het meeste uit? En lig jij stiekem op het strand in de startblokken om de eerste winter musthaves te bemachtigen? Of komt dat weer als je weer back in town bent? Wat het ook wordt, met deze 3 trends zit je dit najaar goed.

Tags: , , ,

Plaats een reactie