JULIE IN HIPPE REGENBOOG JUMPSUIT!

JULIE IN HIPPE REGENBOOG JUMPSUIT!

Door Renske:

Je zal maar deze week met zomerverlof¬†gegaan zijn ….. ūüôā
Serieus, ik kan me niet herinneren dat het ooit zoveel dagen achter elkaar zulk mooi weer geweest is. Een beter begin van mijn zomervakantie is er niet! Lekker veel naar het strand en met dit weer ben ik ook extra blij met onze tuin. Zwembadje erin, glijbaan erboven en kids hebben zoveel pret.

Oh en elke dag die zomeroutfitjes naar school, hou er zo van!
Jurkjes, shortjes, hemdjes, rokjes, en het liefst allemaal zo luchtig mogelijk. En aan dit rijtje heeft Julie nog een favorietje toegevoegd; het jumpsuitje! Ik heb ze al vaker voor haar gekocht maar vaak zijn ze zo onhandig open en dicht te krijgen. Ze heeft een hele leuke van Zara bijvoorbeeld, maar de knoopjes ervan zitten op de rug! Wie bedenkt zoiets, ze kan dus nooit alleen naar de wc met dat pakje aan, hoe onhandig! Kan dus nooit aan naar school want dan wordt de juf gek denk ik, en zij zelf ook.

Maar nu vonden we bij Zara ook nog een andere die wèl makkelijk zelf aan en uit te trekken is. En helemaal in stijl van de trend van deze zomer, de regenboog! Dit jumpsuitje is van een heerlijk dun en stretchy stofje en heeft geen knopen en/ of rits maar is superelastisch.

Eigenlijk is deze 1 maatje te groot voor Julie maar ze was zelf meteen zo’n fan dat ik ‘m toch gekocht heb in de sale. En ik hou ook wel van een beetje oversized met dit soort kledingstukken. Hij gaat na vandaag nog even op 60 gr in de was en erna in de droger en dan is ie over 2 weken helemaal op maat om mee op vakantie te gaan! ¬†Kan ze ‘m lekker zelf de hele dag aan en uit over haar badpak trekken.

Wat vind jij van dit jumpsuitje en de regenboogtrend?

Tags: , ,

Plaats een reactie