HAPPY SUMMER: LET’S MIX & MATCH

HAPPY SUMMER: LET’S MIX & MATCH

Summer in the city! Zijn jullie ook helemaal vrolijk door dit heerlijke weer? En wat kun je nu beter dragen met deze tropische temperaturen dan een luchtige jumpsuit? Juist. Zit lekker en – deze voel je waarschijnlijk al aankomen – je bent zĆ³ klaar. Ideaal, want te lang voor de kledingkast staan doen we wel weer wanneer het buiten regent šŸ˜‰

Vandaag dus de zomerse outfit van Hanne. De jumpsuit is van het kinderkleding merk DNKY en heeft – je zou misschien anders denken – Ā een super soepele en zachte denim stof. En is heel veelzijdig. Zo draagt Hanne ‘m vandaag lekker stoer gecombineerd met het ‘rock feeling’ T-shirt van Zadig & Voltaire – klik hier – en een beetje ‘out of the box’ met de love sokken in haar slippers. Durf jij deze kindermode trend al aan? šŸ˜‰ Maar combineer de jumpsuit met een witte blouse of roezel top en je krijgt een totaal andere look! Mix & match it is!

Hanne is klaar voor de zon deze week! Jij ook? Leuk als je in een reactie onder deze blog of op Facebook laat weten wat jij van deze combi vindt.

  1. T-shirt Zadig & Voltaire
  2. Jumpsuit DNKY

  1. T-shirt Zadig & Voltaire
  2. Jumpsuit DNKY

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Meer outfit inspiratie? Klik hierĀ 

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie