ISE IN FAVO ‘DOTS’ JURK VAN MINGO


ISE IN FAVO ‘DOTS’ JURK VAN MINGO

Door: Joyce

De enige echte ´ik wil graag een jurk of een rok aan´ fase, want dan is ze een prinses. Het is zózoet! De laatste tijd vraag ik steeds meer aan Ise wat ze aan wil. We hebben tot nu toe nog geen strijd (danku danku!) over wat ze aan doet. Ze wijst dus telkens een jurk aan, maar een rokje voldoet ook aan een prinsessenoutfit. Als ik dan vraag waarom ze dat aan wil zegt ze, terwijl ze haar handje door haar haar haalt: ‘Dan is Ise een prinses mama’. Nou, dan ben ik weg gesmolten, dat begrijp je. Dus wanneer ik vrij ben draagt ze vaak een jurk of een rok. Op de dagen dat ze bij de opvang of de oma’s is vindt ze een legging ook prima, dus het is gelukkig geen harde eis aan het worden.

Deze wat stoerdere jurk is van MINGO, vrij bekend denk ik en ze hebben de meest prachtige basics van de hele wereld. Ik wist dat er jurkjes kwamen, maar niet dat de ‘dots’ ertussen zou zitten. Ik liep door een winkel en vond ze erg leuk, maar ik bleef twijfelen. Omdat ik probeer (ja, af en toe lukt het) kritisch te zijn liet ik ‘m hangen. Toen ik thuis op de bank zat en op Instagram zat te kijken kwam ik op de stories van een winkel het jurkje tegen in de ‘dots’ uitvoering. Iedereen die mij kent weet dat ik dol op stippen ben. Alles met stippen vind ik leuk en toen ik dat jurkje zag sloeg mijn hart geloof ik een keer over. Zo’n typisch moment dat je jezelf afvraagt of je wel wijs bent. Gelukkig verklaar ik mijzelf net zo hard voor gek als een ander doet.

In ieder geval was ik erg in mijn nopjes toen ik het jurkje binnen kreeg. Hij was nog wat te groot toen, maar inmiddels zit hij perfect. Haar sandaaltjes eronder maken hem toch ook weer schattiger dan met een sneaker. Al staan die er ook fantastisch onder, helemaal met kniekousen. Haar haren moeten natuurlijk los, ook dat hoort volgens Ise bij het prinses zijn. Ik denk dat ik maar eens op zoek moet naar een tiara;).

Je shopt de ‘dots’ jurk hier bij Mingo

Klik hier om de jurk direct te shoppen

Vorige blog van Joyce gemist? Lees ‘m hier

Tags: , , ,

1 Reactie

Plaats een reactie