JULIE IN DÉ MUSTHAVE SHORT VAN ZARA

JULIE IN DÉ MUSTHAVE SHORT VAN ZARA

Door Renske:

Yes, vandaag is de zomer officieel begonnen! Het voelt nog niet helemaal zo maar als we de berichten mogen geloven wordt het vanaf maandag echt heel lang zomerweer! We like! En dan ook nog maar 3 weken tot de zomervakantie begint, ik heb zelf vanaf juli 2 maanden vrij genomen van werk om de zomer thuis te zijn bij de kids dus hopelijk blijft het zo lekker. De zomeruitverkoop is ook overal in volle gang. Ik word daar altijd heel hebberig van maar kan me steeds beter beheersen. Ik merk nu namelijk dat als er favoriete kledingstukken zijn een heleboel andere items een stuk minder gedragen worden. En dat is toch ook wel echt zonde.

Waar Julie eerst het liefst elke dag een rok aan wilde draagt zij bij mooi weer het liefst nu een shortje. Nooit gedacht dat er iets liever aan zou gaan dan een rokje maar het is toch echt zo. Ik hou zelf ook echt van shortjes en heb er voor Julie al verschillende aangeschaft, ook hier weer een mix in van merk en budget. En wat zijn er een hoop toffe budget shortjes in de collectie deze zomer! Omdat alledrie mijn kids van de eerste zonnestralen al behoorlijk bruin worden is geel in de zomer een van mijn favoriete kleuren. Staat zo gaaf bij zo’n zongebruind huidje! Het kan dan ook niet anders dan dat we dus voor dit sporty shortje van Zara gevallen zijn! Het is van een soort badstof materiaal en zit daardoor super comfy. Heel leuk voor over een body of badpak maar ook de combi met een simpel tanktopje vind ik superleuk. Julie draagt er hier een simpel wit tanktopje van Zara op en goudkleurige pantersandaaltjes (love die combi) van Gioseppo eronder.

Het topje is ook voor een heel klein prijsje te koop,  de hele outfit (ex sandaaltjes) kost nog geen tientje! Tenminste, kostte……. want gisteravond is de sale bij Zara gestart dus ik denk dat het nu nóg goedkoper is geworden. Dus mocht je het nog niet gedaan hebben, heeeeel snel die sale checken!

Je shop de short hier bij Zara

Klik hier om de short direct te shoppen

Tags: , ,

1 Reactie

  • door Linda
    Posted 26 juni 2018 08:04 0Likes

    Vind het een saaie outfit met dat witte topje verwacht wat meer creativiteit van jullie.. Jammer want shortje is erg leuk.

Plaats een reactie