WAAROM DE JURK HET ULTIEME ZOMER ITEM IS?


WAAROM DE JURK HET ULTIEME ZOMER ITEM IS?

De jurk. Het ideale kledingstuk voor de lente en de zomer. Lekker luchtig en een item om heerlijk in te zwieren. Super girly met een slipper of sandaal, maar ook heel stoer te combineren met een sneaker. En wat hebben we deze lente al mogen genieten van heerlijke temperaturen en warme zonnestralen. Die pakken ze niet meer van ons af! En ook volgende week schijnt het weer te gek weer te worden.

En ja, dan kunnen de jurken dus uit de kast. Deze jurk van Jana is van Milk & Biscuits en wellicht dat je ‘m op het eerste gezicht wat saai vindt ogen, maar dan heb je de achterkant nog niet gezien. Hier staat namelijk een geborduurde ‘High Five’ print op wat van deze frisse jurk toch een echte eye-catcher maakt. Gecombineerd met de gave fluffy (yes, wij houden ervan!) slippers van Maison Mangostan een lekkere zomerse combi!

Draagt jouw dochter ook het liefst jurken? En ken jij het kinderkleding merk Milk & Biscuits al?

Jurk – Milk & Biscuits | Slippers – Maison Mangostan

Jurk – Milk & Biscuits | Slippers – Maison Mangostan

Foto’s door Alina Krasieva

Volg Kindermodeblog ook op Instagram

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie