DE BUDGET ZOMEROUTFIT VAN DENIM

DE BUDGET ZOMEROUTFIT VAN DENIM

Soms zie je kleuren combinaties die direct een gevoel bij je oproepen. Herken je dat? Dat je er heel vrolijk van wordt of dat het je doet herinneren aan een specifieke plek of situatie? Precies dit is het geval bij deze stoere outfit van Denim vandaag. De zachte oranje / peach tinten in combinatie met de ecru kleur roepen een gevoel van een warme loome zomerdag /avond op. Zo’n heerlijke vakantie dag waarop niets moet en alles op standje rustig mag en gaat. Voel je ‘m ook?

Nou goed, terug naar de outfit. Want naast dat het ons een heel zomers gevoel geeft, is deze outfit ook nog een heel fijn voor je portomonnee. Het T-shirt en de broek shop je namelijk voor een heel budget prijsje bij Zara. Worden we allemaal blij van toch? Met de broek kun je overigens alle kanten op. Zowel stoer als wat klassieker te combineren.

Ook een outfit voor jouw zoon? Leuk als je het hieronder in een reactie laat weten!

T-shirt – ZARA | Broek – ZARA | Schoenen – Converse

T-shirt – ZARA | Broek – ZARA | Schoenen – Converse

Tags: , ,

Plaats een reactie