10X PASTEL SUMMER TIME!


10X PASTEL SUMMER TIME!

Zijn jullie (garderobe-wise) al helemaal klaar voor de zomervakantie? Genoeg zwierige jurkjes, shorts en gave jumpsuits in de kast? Als we je nog een tip mogen geven, check dan zeker de zomercollectie van het Belgische kinderkleding merk SVNTY Kids even. Hele gave items (hello, velvet en fijne pastel tinten) waarin je dochter (en ook zoon) stylish de zomer doorkomt. Wij hebben 10 van onze favoriete items uit de meisjes collectie voor je bij elkaar geshopt. Benieuwd welk nummertje er voor jou bovenuit springt!

  1. T-shirt SVNTY
  2. Sweater SVNTY
  3. T-shirt SVNTY
  4. Jurk SVNTY
  5. T-shirt SVNTY
  6. Schoenen SVNTY
  7. Short SVNTY
  8. Short SVNTY
  9. T-shirt SVNTY
  10. Jumpsuit SVNTY

Welke is jouw favoriet? Laat het ons weten in de reacties hieronder of op Facebook 🙂

Lees ook: Fem & Saar in een twinning outfit van SVNTY

 

 

Plaats een reactie