VACATURE IN DE KINDERMODE: KIXX ONLINE ZOEKT ONLINE MARKETEER

VACATURE IN DE KINDERMODE: KIXX ONLINE ZOEKT ONLINE MARKETEER

Kixx Online, de grote online winkel voor baby- kinder- en tienerkleding is opzoek naar een Online Marketeer (min. 32 uur) op het hoofdkantoor in Heerhugowaard. Iets voor jou? Lees dan verder!

Wie is Kixx Online?
Kixx International B.V. bestaat uit twee succesvolle webshops: Kixx Online en Olliewood én een stenen winkel – Kixx Kidswear – in de gezelligste straat van Alkmaar. Kixx Online verkoopt uitsluitend merkkleding: zowel baby-, kinder- als tienerkleding van meer dan 200 verschillende merken.

Werkzaamheden
Als Online Marketeer ben je samen met 2 collega’s verantwoordelijk voor de online activiteiten van Kixx International B.V. Jouw passie begint bij de uitdaging om de online marktpositie te vergroten. In deze rol zorg je ervoor dat de producten goed te vinden zijn via verschillende online kanalen. Je hebt ervaring met diverse online marketing kanalen (SEA, SEO, e-mail- en/of affiliate marketing) en daarnaast heb je kennis van usability en conversie optimalisatie. Binnen het marketingteam krijg je veel vrijheid om online marketing strategieën uit te voeren en om unieke ideeën aan te dragen voor onze marketing campagnes.

Wie ben jij?
Je bent creatief en altijd op zoek naar vernieuwing. Je beschikt over HBO-werk en denkniveau en hebt een aantal jaar ervaring in een commerciële webshopomgeving. Je wordt enthousiast van KPI’s en houdt de ontwikkelingen in de markt nauwlettend in de gaten op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Je bent analytisch ingesteld, hebt de effecten van de verschillende kanalen goed in beeld en bent in staat deze te evalueren en optimaliseren. Je hebt goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in zowel Nederlands als Engels. Heb je ervaring met Magento, dan is dit een pré. Ook niet geheel onbelangrijk: je vindt kinderkleding net zo leuk als zij!

Wat biedt Kixx Online?
Een uitdagende, verantwoordelijke functie in een markt die continu in beweging is. Uiteraard ontbreekt het in deze functie niet aan ruimte voor eigen initiatief. Kixx Online biedt een marktconforme arbeidsovereenkomst met dito salaris. En last, but certainly not least: een leuk team collega’s die garant staan voor een positieve vibe in een informele werkomgeving.

Enthousiast geworden?
Stuur dan je reactie in de vorm van je CV voorzien van foto én een motivatie naar vacature@kixx-online.nl.

BEKIJK HIER OOK DE OVERIGE VACATURES IN DE KINDERMODE

Tags: , , , ,

Plaats een reactie