EEN STOERE OUTFIT VOOR EEN STOERE JONGEN!


EEN STOERE OUTFIT VOOR EEN STOERE JONGEN!

Door Nathalie:

Voor onze 9-jarige Tijmen had ik een tof shirt gescoord dus ik wilde daar wat leuke foto’s voor mijn blog van maken. Je zou zeggen….dat is zo gepiept. Nou mooi niet. Met twee “vervelende” jongere broertjes in de buurt kan ik je verzekeren dat dat niet makkelijk is. Op de achtergrond deden ze de raarste dingen dus meneer kreeg de slappe lach. 😉 Het werkte allemaal erg aanstekelijk en het schoot allemaal voor geen meter op. Op de foto’s kan je goed zien dat hij zijn lach probeert in te houden….de draak!

Qua kledingkeuzes is Tijmen ook een draak. Nu hij ouder wordt vind ik het soms echt moeilijk om toffe kleding te vinden die hij ook nog goedkeurt. Veel kleding vind ik al snel te kinderachtig of te saai. Er zijn een paar kinderkleding merken die in iedere collectie wel wat leuke items hebben. Dit geldt ook voor het merk The future is Ours. Ze gebruiken vaak leuke prints en mooie frisse kleuren. Ik was nog op zoek naar een tof shirt met lange mouwen voor de frisse zomeravonden of juist de wat koudere zomerdagen. Tijmen speelt veel buiten en is daardoor al lekker gekleurd en daarom vind ik hem dit shirt zo leuk staan. Hij is zelf gek van rood dus dit shirt was een schot in de roos. Hij draagt hem nu op een korte broek van de Hema, maar is ook erg makkelijk te combineren op andere broeken. Kennen jullie dit kinderkleding merk al?

Je shopt het T-shirt hier in de sale

Klik hier om het T-shirt direct te shoppen

Meer jongens outfit inspiratie? Klik hier

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie