DE BUDGET CULOTTE VAN SKY!


DE BUDGET CULOTTE VAN SKY!

Hey girls! Ik was laatst in Rotterdam bij de Primark en daar vond ik ook deze budget-outfit. Culotte en shirtje samen voor 16 euro! Eerder schreef ik al een blog over de culotte, de nu súperhippe wijde broek die tot boven de enkels valt. Ze hadden ‘m in allerlei kleurtjes en ik vond deze gestreepte heel leuk. Dit groen had ik nog niet in de kast! De culotte zit echt heerlijk is bovendien perfect voor het Nederlandse weer, op zo’n dag dat je niet weet of het heel mooi weer wordt, of misschien toch niet.

Hoe style je een culotte? Wat je veel ziet in fashionland is dat een culotte gecombineerd wordt met een shirtje of blouse in dezelfde kleur. Dan wordt het een soort jumpsuit. Superleuk vind ik, alleen er was geen shirtje met dit printje te koop. Ik zag ook modefoto’s voorbij komen met off the shoulder blousjes. Heel leuk en wat netter. Of je draagt de culotte casual, zoals ik nu. Omdat de print best druk is, koos ik voor een simpel t-shirtje. Maar als je durft, zou je er bijvoorbeeld ook een blauw wit- gestreept shirtje bij kunnen dragen. Hoe zou jij de culotte stylen?

Je shopt de culotte hier

Shop de culotte hier direct

Plaats een reactie