SKY BLOGT: BUDGET OUFTIT


SKY BLOGT: BUDGET OUFTIT

Leuke lookjes hoeven niet duur te zijn. Ik vind bepaalde merken superleuk, maar ik krijg natuurlijk zeker niet zomaar alle kleding die ik graag wil. Ik heb ook nog een zusje en een broertje, en zij hebben natuurlijk ook van alles nodig.

Vroeger (en nog steeds) kochten we altijd best veel bij de Zara, H&M en Primark. Nu ik wat langer word (ik ben nu 1,60 m.), kan ik ook shoppen bij winkels als de Bershka en Stradivarius. En zo is er altijd wel wat te vinden als we de stad in gaan!

Hier zie je een budgetlookje. De jeans met scheuren op de knie-en is van de Bershka. Een aanrader! Hij zit heerlijk. Het groene shirt is van Forever21. Leuk kleurtje hé?

Hier shop je de broek &  je shopt het T-shirt hier

Je shopt de broek hier & Je shopt het t-shirt hier

 

1 Reactie

  • door Catrien
    Posted 16 april 2018 09:48 0Likes

    Wat een gave blog Sky! Zo vrolijk! Hoop op super zomer???

Plaats een reactie