DIT IS EEN OUTFIT VOLGENS DE LAATSTE TRENDS!

DIT IS EEN OUTFIT VOLGENS DE LAATSTE TRENDS!

Het kan je vast niet ontgaan zijn. De sweatpant trend is hot and happening dit seizoen. En het leuke aan deze kindermode trend is dat ‘ie te gek is voor kleine en grotere kids. Kenmerkend voor deze musthave? De iets shiny stof, (het liefst) een opvallend kleurtje en natuurlijk een contrasterende bies aan de zijkant van de broek.

Florelise draagt deze trend musthave van LMTD, de tiener kledinglijn van Name it. En hoe gaaf is deze opvallende en toch ook frisse kleur groen? Over kleuren gesproken. Heb jij de trendkleur van deze zomer al in de kast hangen? Paars zien we dit (en als het aan ons ligt volgend ) seizoen in alle tinten. – Check hier de trendblog die we eerder al schreven – En deze kimono van het IJslandse kinderkleding merk iglo+indi is toch een beauty? De stof, de verschillende kleurtinten. Yes, we are in love. En je kunt ‘m dus ook prima mix & matchen met een hele sportieve outfit. Win-win.

Heel benieuwd wat jullie van deze outfit vinden. Laat je het even weten in een reactie onder deze blog?

Kimono – iglo+indi | T-shirt – Name it | Sweatpants – LMTD

Kimono – iglo+indi | T-shirt – Name it | Sweatpants – LMTD

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Meer outfit inspiratie? Klik hier 

 

Tags: , ,

2 Reacties

  • door Nelleke
    Posted 29 mei 2018 19:31 0Likes

    Die broek en het shirt ??. Die badjas (?) niet mijn ding!!!

  • door Linda
    Posted 30 mei 2018 09:42 0Likes

    Idd mee eens kimono vind ik echt te, terwijl ik wel van aparte items houd maar dit is niet mijn smaak. Zou het leuk vinden om het broekje in combi met het shirtje nog anders gestyled te zien… Wat is florelise toch een beauty mijn favoriet op kindermodeblog!!

Plaats een reactie