DIT ZIJN DE NIEUWE BIKINI’S VAN SKY EN HAAR ZUSJE ZILVER


DIT ZIJN DE NIEUWE BIKINI’S VAN SKY EN HAAR ZUSJE ZILVER

Dit ben ik met mijn zusje Zilver. Zij is 11 jaar. We hebben niet helemaal dezelfde kledingsmaak en -stijl. Zilver draagt nog het liefst elke dag een rokje of jurkje, terwijl ik tegenwoordig veel liever een jeans aan doe. Haar haren draagt ze tegenwoordig vaak in een staart of knot, en ik doe het juist weer los. Zij is helemaal weg van Nik and Nik en zou het liefste al haar kleding van dat kinderkleding merk hebben, en ik wil juist van verschillende merken en stijltjes spullen in mijn kast.

Maar natuurlijk gaan we wel eens samen shoppen. Onze (eerste) bikini van dit jaar was zo gevonden en we zijn allebei geslaagd bij Protest! Zilver wil altijd iets met roezeltjes, en ik heb liever een wat meer basic bikini die vooral goed blijft zitten. Dit zijn onze keuzes:

Voor mijzelf de mooie blauwe Fimke triangelbikini. Een beetje basic model met een topje met een súperleuke achterkant.

Zilver vond de perfecte bikini voor haarzelf, de Jelly. Met roezel én blote schouders. Precies hoe ze het wil!

Stylish bikini’s toch? Ik heb de mijne vorige week al getest in het zwembad en hij zit perfect. Genoeg zon in aantocht, wij zijn er helemaal klaar voor! Zonnige week!

Tags: ,

1 Reactie

  • door Catrien van Loo
    Posted 28 mei 2018 14:07 0Likes

    E-n-i-g!!! Supergaaf deze blog!!!

Plaats een reactie