DIT ZIJN DE 14 LEUKSTE ZONNEHOEDJES!


DIT ZIJN DE 14 LEUKSTE ZONNEHOEDJES

Het kan je niet zijn ontgaan. Dit weekend staan er tropische temperaturen op het menu. Wij bestellen het graag alvast voor de rest van de zomer 😉 Maar naast dat die zon héél lekker is, is het natuurlijk wel van belang dat we die tere kinderhuidjes goed beschermen. Zonnehoedjes zijn dé musthave voor iedereen met een kleintje. Het beschermd het hoofdje tegen de felle zon en de warmte. Nu krijgen we vaker de vraag: Waar vind je nou de leukste zonnehoedjes? Nou wij zijn de webshops langs gegaan en hebben de 14 leukste zonnehoedjes voor je bij elkaar geshopt. Kijk, nu kan het weekend beginnen!

1. Mini Rodini

2. Benetton

3. Oilily

4. Stella McCartney Kids

5. Chloé

6. H&M

7. ZARA

8. Noppies

9. ZARA

10. Maed For Mini

11. Imps & Elfs

12. Archimède

13. Noé & Zoë Berlin

14. Noé & Zoë Berlin

Welke zonnehoed is ook iets voor jouw kindje? Laat het ons weten in de reacties hieronder of op Facebook ?

Nog meer zin gekregen om te shoppen? Klik hier

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Volg jij Kindermodeblog al op Instagram?

 

 

Tags: ,

Plaats een reactie