DIT IS EEN GAVE OUTFIT VOOR BOYS & GIRLS!

DIT IS EEN GAVE OUTFIT VOOR BOYS & GIRLS!

Vandaag deel ik graag de heerlijke en vrolijke outfit van Jana met je! Sportief, super comfortabel en lekker kleurrijk! Leuk is ook dat deze outfit door zowel jongens als meisjes gedragen kan worden. Oke, voor de jongens misschien een slipper zonder glitters. But that’s it!

De retro short is van het kinderkleding merk Milk & Biscuits. Wanneer je de collectie van dit merk nog niet hebt gezien moet je dat écht even doen. – klik hier – Ze hebben zoveel gave items in de collectie. En wat ik zo gaaf aan deze collectie en dit merk vind is dat ze klassieke items door print of materiaal gebruik een hele fashionable twist geven. En retro shorts zijn het dit seizoen helemaal. We zien ze in alle kleuren van de regenboog en in verschillende materialen. Love it! Gecombineerd met de regenboog sweater, nog zo’n topper van een musthave! Een perfecte outfit voor wanneer het weer een beetje wisselvallig is zoals deze week. En de gave glitter slippers maken deze outfit helemaal af!

Is deze eye-catcher outfit ook iets voor jouw zoon of dochter? Leuk als je het hieronder laat weten!

Sweater – Molo  | Short – Milk & Biscuits  | Slippers – The White Brand

Sweater – Molo  | Short – Milk & Biscuits  | Slippers – The White Brand

Foto’s door Alina Krasieva

Volg Kindermodeblog ook op Instagram

Plaats een reactie