DIT ZIJN DE GAVE NIEUWE SNEAKERS VAN FAMKE


DIT ZIJN DE GAVE NIEUWE SNEAKERS VAN FAMKE

Hi hi!
De zomer is er bijna! Omg yes!
Het was laatst wel 30 graden(!!!). Ik heb een heerlijke vakantie gehad, de eerste week was het niet heel goed weer. Maar het weer in de tweede week was echt top!

Ik heb heel veel geshopt in de vakantie! In Tilburg, Den Bosch en Antwerpen! Dat was echt mega leuk! Ook ben ik 2 keer gaan logeren met vriendinnen. Ik ben ook nog naar de Beekse Bergen geweest, ook heel leuk! En ook naar het strand, en eigenlijk nog veel meer dingen om op te noemen!

Bij deze outfit, heb ik mijn nieuwe schoenen aan!!! (hier waren ze nog mooi schoon en nieuw) Het zijn Vans, en ik wilde al heel lang Vans, maar ik wist maar niet welke! Allemaal zó leuk!❤️ Uiteindelijk heb ik deze gekocht, de lichtblauwe met canvas en suede. Dit super zoete pastel kleurtje vind ik heel leuk voor in de zomer!

Verder heb ik een hele chill outfit aan, maar wel super leuk en vooral comfy! Schoenen: Vans
De rest: Pull &Bear

salut! x Famke ?

and dont forget!

?☀️?EVERY STEP IS ONE STEP CLOSER TO SUMMER?☀️?

Plaats een reactie