DIT IS DE MUSTHAVE SWEATPANTS VAN DIT SEIZOEN

DIT IS DE MUSTHAVE SWEATPANTS VAN DIT SEIZOEN

Na een aantal heerlijke zonnige en zomerse dagen achter de rug te hebben is de temperatuur vandaag weer iets gedaald. Al mogen we nog steeds niet klagen! Maar omdat het weer in NL toch altijd wisselvallig kan zijn deel ik vandaag deze stoere outfit van Noah met je.

Deze musthave sweatpants heb je wellicht al voorbij zien komen in deze video. Ik vind ‘m echt te gek! De kleur, het materiaal – hij heeft een heel subtiel glansje – echt een ideaal broekje voor de boys. Noah draagt ‘m vandaag met een sweater van Sproet & Sprout. De kleuren combinatie vind ik zelf erg mooi bij elkaar passen en net weer een anders. De blouse eronder zorgt dat de outfit niet te casual wordt. Is dit stijltje ook iets voor jouw zoon?

Je shopt de broek van Scotch & Soda hier  & de sweater hier

Je shopt de broek van Scotch & Soda hier  & de sweater hier

Foto’s door: Maru Alvarez
Achtergronden van: BB-Fabrics

Style the boy ?? Vans eronder en klaar.? #Kindermodeblog #KidsStylist

Een bericht gedeeld door Frederieke Wieberdink (@kindermodeblog) op

Plaats een reactie